Lifestyle ps4-hrdware-large18

Published on December 16th, 2013 | by TechLife

0

PS4 krajem januara u Srbiji


Sony je najavio kako dugo iščekivani PlayStation 4 na srpsko tržište stiže 29. januara 2014.
Uz PS4 će 29. januara biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler (Dualshock 4), postolje za njegovo punjenje i vertikalno postolje. Dualshock 4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i novosti. Uz poboljšane senzore pokreta, integrisan zvučnik, svetlosnu traku i nove hardverske dodatkee, Dualshock 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sledeće generacije, u tri boje: jet crnoj, magma crvenoj i morsko plavoj.

PlayStation 4 softver

PlayStation 4 stiže s jednom od najjačih kolekcija igara ikad napravljenih za igraću platformu. To uključuje ekskluzivne naslove: Killzone: Shadow Fall, najnovijeg nastavka planetarno popularne franšize Killzone iz studija Guerrilla Games, i Knack, autora Marka Cernyja, jednog od najvećih umova u industriji video igara. Knack je zabavna platformska igra smeštena u jedinstven i maštovit svet.
Osim toga, SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 potpuno novih, uključujući InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast i Everybody’s Gone to The Rapture. Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno u prvoh godinu dana od lansiranja konzole PS4 na tržište.
Igre developera i izdavača koje tek treba da stignu za PS4 uključuju Destiny, Call of Duty: Ghosts i Skylanders Swap Force, Diablo III, Kindgdom hearts III i Final fantasy XV, Assassin’s Creed IV Black Flag i Watch Dogs, NBA 2K14, The Elder Scrolls Online, LEGO Marvel Super Heroes, Mad Max i Minecraft.
Nadolazeći naslovi nezavisnih izdavača za PS4 uključuju: N++, Volume, Wasteland Kings, Binding of Isaac: Rebirth, Guns of Icarus Online, Super Exploding Zoo, Road Not Taken i Hotline Miami 2: Wrong Number.

Tags:Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Editor’s choice

   Prestižna četiri jezgra

   Isprobali smo još jedan Prestigio Multiphone i još uvek nismo sigurni kako je ostvarena tako niska cena za ono što ovaj model nudi… Prestigio možda nije brend koji vas privlači poput onih koji su globalno dominantni, ali svakoj racionalnoj osobi će se svakako dopasti odnos cene uređaja ove kompanije i onoga što oni nude po [&hellip

  • Best Buy

   Nemoj imati drugog Idola (osim ovog)

   Iako nikada nije prestajao sa proizvodnjom telefona, Alkatel je pao u drugi plan pojavom smartfonova. I ranije je pravio kvalitetne uređaje, ali sada se novim modelima vraća na velika vrata Ljubitelji tankih telefona dobiće još jedan uređaj u toj kategoriji, pošto je kućište Alcatelovog One Touch Idol Ultra (u daljem tekstu Idol) „debelo“ samo 6,45 [&hellip

  • Top Tech

   Više kamera nego telefon

   Telefon koji se odlikuje (skoro) svim kvalitetima pametnih telefona i digitalnih fotoaparata Potreba za objedinjavanjem funkcija digitalnog fotoaparata i pametnog telefona u jednom uređaju postaje sve izraženija. Dok se gabariti mobilnih uređaja povećavaju, rezolucije ekrana dostižu i prevazilaze one na klasičnim monitorima i TV aparatima, a procesori se rame uz rame utrkuju s desktop računarima, [&hellip

 • Najnovije