F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko izdanje’ bicikla F77

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu mobilnost Ultraviolette predstavila je F77 Space Edition, limitirano izdanje popularnog električnog sportskog bicikla. F77 Space Edition je poklon indijskom beskrajnom inovativnom duhu i tehnološkom sjaju u zemlji.

F77 Space Edition nije iznenađenje s obzirom na to da Ultraviolette ima pravu opsesiju svemirom. Dizajn njihovog flagship električnog sportskog bicikla oponaša agresivnu lepotu lovačkih aviona, a Space Edition F77 prenosi njihovu ljubav prema nadzvučnom letu iznad stratosfere… doslovno! U beloj i narandžastoj boji, F77 Space Edition je napravljen od aluminijuma avio-kvaliteta sa farbom koja se koristi za svemirske letelice. Električni motocikl takođe ima napredan interfejs koji vam pruža podatke telemetrije karakteristične za avione, što vas manje čini motociklistom, a više pilotom!

F77 Space Edition

Limitirano na samo 10 jedinica, F77 Special Edition redefiniše najbolju inovaciju u prilagođenim električnim motociklima sa izuzetnom snagom vrha od 40,5 konjskih snaga, obrtnim momentom od 100 Nm i revolucionarnim dometom za Indijske vozačke uslove (IDC) od 307 kilometara. Električni motocikl može dostići brzinu od 0-60 km/h za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 157 km/h, čineći ga sportskim motociklom koji doslovno ide ka zvezdama.

Svaki deo F77 bicikla je testiran sa pouzdanošću i predvidljivošću od 99.9%, što osigurava da je svaki sportski bicikl izgrađen s istim mentalitetom bez kompromisa kao i lovački avion.

F77 Space Edition

F77 Space Edition ima modernu instrument tablu sa podacima telemetrije karakterističnim za avione. Avionika u električnom motociklu uključuje nekoliko sigurnosnih sistema za bateriju, baš kao i u avionu. Doživljaj prevazilazi sve što električni motocikl može pružiti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Električni skuter budućnosti probija gradski saobraćaj

Prošle godine, startup za e-mobilnost iz Bruklina, Infinite Machine, lansirao je futuristički električni skuter sa linijama...

DA LI JE KORIŠĆENJE SISTEMA AUTOMATSKOG...

Automatski start-stop sistem u vozilima je uobičajena karakteristika modernih vozila koja zaslužuje detaljno razumevanje. Ako se...

SL Monogram serija, za vrhunsko iskustvo...

Mercedes‑Maybach SL 680 Monogram Series najsportskiji je model u istoriji brenda Maybach. Nova je i jedinstvena kohezivna...

Unakrsno bušeni diskovi za kočnice nisu...

Teško je tačno odrediti kada su se počeli pojavljivati unakrsno bušeni diskovi za kočnice, ali to...

Audi-jev novi e-tron GT je najmoćniji...

Novi automobil je bio očekivan, budući da Audi-ev EV deli platformu s Porsche Taycanom. Proizvodeći 912...

Bugatti Tourbillon je delimično hibridni hiperautomobil,...

Možda je penzionisao svoj W16 motor, ali Bugatti još uvek nije spreman da pređe u potpunosti...

Mercedes-Benz V-Class Marco Polo (2024): Teško...

Marco Polo 2024. je i dalje veoma blizak srodnik Mercedes Vito kombija, kao i V-Class MPV....

Hibrid bicikla i automobila dizajniran da...

Karbikes četvorotočkaš je dizajniran da pruži udobnost putovanja prepunim gradskim ulicama, tako što spaja prednosti malog...

TRČITE SAMOUVERENO NOĆU SA LUMABELTOM: LED...

Automobili i bicikli imaju farove, pa zašto trkači moraju da se oslanjaju na svetla telefona ili...

Dva najvažnija načina na koja će...

Nema sumnje da je dolazak velikih jezičkih modela i AI chatbotova poput ChatGPT-a i Google Geminija...
U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu mobilnost Ultraviolette predstavila je F77 Space Edition, limitirano izdanje popularnog električnog sportskog bicikla. F77 Space Edition je poklon indijskom beskrajnom inovativnom duhu i tehnološkom sjaju u zemlji. F77 Space Edition nije iznenađenje s obzirom na to da Ultraviolette ima pravu opsesiju svemirom. Dizajn njihovog flagship električnog sportskog bicikla oponaša agresivnu lepotu lovačkih aviona, a Space Edition F77 prenosi njihovu ljubav prema nadzvučnom letu iznad stratosfere... doslovno! U beloj i narandžastoj boji, F77 Space Edition je napravljen od aluminijuma avio-kvaliteta sa farbom koja se koristi za svemirske letelice. Električni motocikl takođe ima napredan interfejs koji vam pruža podatke telemetrije karakteristične za avione, što vas manje čini motociklistom, a više pilotom!
F77 Space Edition
Limitirano na samo 10 jedinica, F77 Special Edition redefiniše najbolju inovaciju u prilagođenim električnim motociklima sa izuzetnom snagom vrha od 40,5 konjskih snaga, obrtnim momentom od 100 Nm i revolucionarnim dometom za Indijske vozačke uslove (IDC) od 307 kilometara. Električni motocikl može dostići brzinu od 0-60 km/h za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 157 km/h, čineći ga sportskim motociklom koji doslovno ide ka zvezdama. Svaki deo F77 bicikla je testiran sa pouzdanošću i predvidljivošću od 99.9%, što osigurava da je svaki sportski bicikl izgrađen s istim mentalitetom bez kompromisa kao i lovački avion.
F77 Space Edition
F77 Space Edition ima modernu instrument tablu sa podacima telemetrije karakterističnim za avione. Avionika u električnom motociklu uključuje nekoliko sigurnosnih sistema za bateriju, baš kao i u avionu. Doživljaj prevazilazi sve što električni motocikl može pružiti.