WATERCAR EV: ČAMAC SA TOČKOVIMA

Novo amfibijsko vozilo jednostavno se zove WaterCar EV. Ujedno je i električno vozilo, barem delimično. To je vrlo slično letećem automobilu koji se pretvara da je automobil. To znači da je namenjeno za rekreaciju na vodi, a ne toliko kao način prevoza.

WaterCar EV pokreću dva odvojena pogonska sklopa. Tu je Mercury 115 Pro X5 motor na fosilna goriva za kretanje preko vodenih površina, a zatim tu je i motor za putovanje po kopnu, koji potpomaže litijum-jonska baterija od 48 volta. Sveukupno, ima skroman domet od oko 160 kilometara. Postoji opcija za produženi domet, ako je neko zainteresovan.

WATERCAR EV

Telo je izrađeno od aluminijuma kvaliteta 5051 i 6061 namenjenog za brodove i avione. WaterCar je opisao ovaj čamac na točkovima kao elegantnog kruzera za komšiluk na kopnu, koji se pritiskom na dugme pretvara u čamac od šest metara.

U svakom slučaju, što se trupa tiče, ima napredni trup ispunjen penom. Praktično je nepotopiv i ima najsavremeniju morsku elektroniku.

WaterCar EV je prvenstveno čamac dizajniran da olakša bolnu logistiku posedovanja čamca jer zapravo ima dizajn čamca i ima točkove što eliminiše potrebu za prikolicama, možete ga parkirati u običnoj garaži. Nećete imati trošak za vez.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Električni skuter budućnosti probija gradski saobraćaj

Prošle godine, startup za e-mobilnost iz Bruklina, Infinite Machine, lansirao je futuristički električni skuter sa linijama...

DA LI JE KORIŠĆENJE SISTEMA AUTOMATSKOG...

Automatski start-stop sistem u vozilima je uobičajena karakteristika modernih vozila koja zaslužuje detaljno razumevanje. Ako se...

SL Monogram serija, za vrhunsko iskustvo...

Mercedes‑Maybach SL 680 Monogram Series najsportskiji je model u istoriji brenda Maybach. Nova je i jedinstvena kohezivna...

Unakrsno bušeni diskovi za kočnice nisu...

Teško je tačno odrediti kada su se počeli pojavljivati unakrsno bušeni diskovi za kočnice, ali to...

Audi-jev novi e-tron GT je najmoćniji...

Novi automobil je bio očekivan, budući da Audi-ev EV deli platformu s Porsche Taycanom. Proizvodeći 912...

Bugatti Tourbillon je delimično hibridni hiperautomobil,...

Možda je penzionisao svoj W16 motor, ali Bugatti još uvek nije spreman da pređe u potpunosti...

Mercedes-Benz V-Class Marco Polo (2024): Teško...

Marco Polo 2024. je i dalje veoma blizak srodnik Mercedes Vito kombija, kao i V-Class MPV....

Hibrid bicikla i automobila dizajniran da...

Karbikes četvorotočkaš je dizajniran da pruži udobnost putovanja prepunim gradskim ulicama, tako što spaja prednosti malog...

TRČITE SAMOUVERENO NOĆU SA LUMABELTOM: LED...

Automobili i bicikli imaju farove, pa zašto trkači moraju da se oslanjaju na svetla telefona ili...

Dva najvažnija načina na koja će...

Nema sumnje da je dolazak velikih jezičkih modela i AI chatbotova poput ChatGPT-a i Google Geminija...
Novo amfibijsko vozilo jednostavno se zove WaterCar EV. Ujedno je i električno vozilo, barem delimično. To je vrlo slično letećem automobilu koji se pretvara da je automobil. To znači da je namenjeno za rekreaciju na vodi, a ne toliko kao način prevoza. WaterCar EV pokreću dva odvojena pogonska sklopa. Tu je Mercury 115 Pro X5 motor na fosilna goriva za kretanje preko vodenih površina, a zatim tu je i motor za putovanje po kopnu, koji potpomaže litijum-jonska baterija od 48 volta. Sveukupno, ima skroman domet od oko 160 kilometara. Postoji opcija za produženi domet, ako je neko zainteresovan.
WATERCAR EV
Telo je izrađeno od aluminijuma kvaliteta 5051 i 6061 namenjenog za brodove i avione. WaterCar je opisao ovaj čamac na točkovima kao elegantnog kruzera za komšiluk na kopnu, koji se pritiskom na dugme pretvara u čamac od šest metara. U svakom slučaju, što se trupa tiče, ima napredni trup ispunjen penom. Praktično je nepotopiv i ima najsavremeniju morsku elektroniku. WaterCar EV je prvenstveno čamac dizajniran da olakša bolnu logistiku posedovanja čamca jer zapravo ima dizajn čamca i ima točkove što eliminiše potrebu za prikolicama, možete ga parkirati u običnoj garaži. Nećete imati trošak za vez.