AiO KAMP-PRIKOLICA IMA SVE ŠTO VAM TREBA, I ČAK MOŽE PUNITI VAŠE E-BICIKLE

Kompaktnost kampera se definiše prema multifunkcionalnosti koju može da unese u oblik koji je inače mali. Prikolice za igračke i kamp-prikolice – uprkos njihovoj veličini – imaju svoje tržište. Sa zanimljivim rasporedom koji je Karoo zamislio za svoju novu avanturističku kamp-prikolicu, trebalo bi da možemo da nosimo opremu u prostoru u kojem živimo, a da ga ne zguramo previše da bi se deca mogla pridružiti. To može zvučati kao preterivanje. Međutim, kod Karoo Adventure prikolice (Karoo Adventure Camper) to je očigledno. Nije samo na papirima, kompanija ima različite varijante u konkurenciji koje mogu da objedine kampovanje i vuču igračaka za porodice i nesumnjivo za avanturistu.

Prevazilazeći godine kompromisa koje su kamperi pravili sklanjanjem svojih bicikala u male uglove, Karoo Adventure kamper, prilagođen električnim biciklima, nije samo intrigantan zbog iskorišćenja prostora, već i zato što je dizajniran da vas vodi na ekspedicije van električne mreže zahvaljujući svom litijum-jonskom akumulatoru od 6 kWh i krovnim solarnim panelima.

Karoo Adventure Camper

Rešenje osmišljeno za one koji uživaju u istraživanju prirode po sopstvenim uslovima, Karoo kamper može da puni vaše e-bicikle u pokretu, tako da ništa ne može da vas zaustavi. Prikolica teži 750 kg, dok cela njena struktura meri 5 metara dužine i 2 metra visine. U ovom prostoru se nalazi zanimljiv raspored koji uključuje sklopivi deo za sedenje – koji se pretvara u krevet za dvoje – i omogućava da vaši bicikli, ribolovačka oprema ili snowboard stanu pored. Odmah iznad, ali ispod prostranog krovnog prozora, nalazi se krevet za decu, dok se pravo ispred nalazi kupatilo koje se sakriva od pogleda dok se njegova vrata ne pomeraju preko sekcije za zabavu/skladištenje.

Stambeni deo Karoo Adventure prikolice je prozračan sa dobro postavljenim prozorima i dva velika otvora na krovu i bočnim vratima. Unutra se nalazi i izvlačeća kuhinja, opremljena gasnim šporetom i česmom, za uživanje u kuvanju na otvorenom ispod integrisanog modula nadstrešnice koji proširuje stambeni prostor još dalje. Ako ste uvereni u ono što dobijate sa Karoo, rezervišete Karoo Adventure prikolicu od 30.000 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Telefon postaje deo automobila

Mnogi vozači kažu da su zadovoljni time što mogu priključiti telefon u USB port i pokrenuti...

Canyon Endurace CFR Di2: Potpuno nova...

Novi Endurace je razvijen oko jednog ključnog razmatranja: što duže vozite bicikl, više vati možete uštedeti...

Baterije sa čvrstim elektrolitom su ovde...

Svakih nekoliko godina dolazi potencijalna tehnološka inovacija koja bi mogla promeniti industriju mobilnosti u celini. U...

Hammerhead mikro-kamper pruža baršunasti luksuz u...

Goliath G-47 je vučna kontradikcija koja spaja jednu od najotpornijih spoljašnosti sa udobnim životnim konceptom, potpuno...

Skok Olimpijskih igara u eru veštačke...

U srcu Olimpijskih igara leži duh stalne inovacije i neumorne težnje za izvrsnošću. Taj duh prevazilazi...

GoSun Solar EV Charger: Lagan solarni...

Iako je pravi električni automobil na solarni pogon možda daleko od masovne proizvodnje od strane bilo...

Gamma pantalone imaju ugrađene mehaničke zglobove,...

Ono što je započelo kao istraživački projekat u Google X postalo je uzbudljiv mobilni dodatak koji...

Audi unapređuje glasovno upravljanje u sadašnjim...

Putem Microsoft Azure OpenAI Service, Audi implementira AI chatbot ChatGPT u svoj informativno-zabavni sistem, kako bi...

TEST: Honda ZR-V – Velika sedišta...

Smešten između manjeg HR-V i većeg CR-V u liniji SUV-ova japanskog brenda, ZR-V je kao deo...

Električni skuter budućnosti probija gradski saobraćaj

Prošle godine, startup za e-mobilnost iz Bruklina, Infinite Machine, lansirao je futuristički električni skuter sa linijama...
Kompaktnost kampera se definiše prema multifunkcionalnosti koju može da unese u oblik koji je inače mali. Prikolice za igračke i kamp-prikolice – uprkos njihovoj veličini – imaju svoje tržište. Sa zanimljivim rasporedom koji je Karoo zamislio za svoju novu avanturističku kamp-prikolicu, trebalo bi da možemo da nosimo opremu u prostoru u kojem živimo, a da ga ne zguramo previše da bi se deca mogla pridružiti. To može zvučati kao preterivanje. Međutim, kod Karoo Adventure prikolice (Karoo Adventure Camper) to je očigledno. Nije samo na papirima, kompanija ima različite varijante u konkurenciji koje mogu da objedine kampovanje i vuču igračaka za porodice i nesumnjivo za avanturistu. Prevazilazeći godine kompromisa koje su kamperi pravili sklanjanjem svojih bicikala u male uglove, Karoo Adventure kamper, prilagođen električnim biciklima, nije samo intrigantan zbog iskorišćenja prostora, već i zato što je dizajniran da vas vodi na ekspedicije van električne mreže zahvaljujući svom litijum-jonskom akumulatoru od 6 kWh i krovnim solarnim panelima.
Karoo Adventure Camper
Rešenje osmišljeno za one koji uživaju u istraživanju prirode po sopstvenim uslovima, Karoo kamper može da puni vaše e-bicikle u pokretu, tako da ništa ne može da vas zaustavi. Prikolica teži 750 kg, dok cela njena struktura meri 5 metara dužine i 2 metra visine. U ovom prostoru se nalazi zanimljiv raspored koji uključuje sklopivi deo za sedenje – koji se pretvara u krevet za dvoje – i omogućava da vaši bicikli, ribolovačka oprema ili snowboard stanu pored. Odmah iznad, ali ispod prostranog krovnog prozora, nalazi se krevet za decu, dok se pravo ispred nalazi kupatilo koje se sakriva od pogleda dok se njegova vrata ne pomeraju preko sekcije za zabavu/skladištenje. Stambeni deo Karoo Adventure prikolice je prozračan sa dobro postavljenim prozorima i dva velika otvora na krovu i bočnim vratima. Unutra se nalazi i izvlačeća kuhinja, opremljena gasnim šporetom i česmom, za uživanje u kuvanju na otvorenom ispod integrisanog modula nadstrešnice koji proširuje stambeni prostor još dalje. Ako ste uvereni u ono što dobijate sa Karoo, rezervišete Karoo Adventure prikolicu od 30.000 dolara.