IFA 2024: TCL predstavlja sistem za upravljanje kućnom energijom na IFA 2024 – TCL HEMS

TCL je na IFA sajmu predstavio revolucionarni sistem za upravljanje kućnom energijom (TCL HEMS). Dizajniran da redefiniše upravljanje kućnom energijom, TCL HEMS obećava pametniju, zeleniju i efikasniju budućnost za domaćinstva.

Upravljanje energetskim uređajima u domaćinstvu može biti izazovno zbog nedostatka jedinstvenih sistema i lake povezivosti. TCL HEMS rešava ovaj problem integracijom ključnih energetskih i elektronskih komponenti — solarni paneli, inverteri, baterije za skladištenje energije, toplotne pumpe, punjači za električna vozila i drugi kućni aparati — u jedinstven, kohezivan sistem. Inovacija omogućava korisnicima da lako kontrolišu i nadgledaju ceo energetski ekosistem putem aplikacije TCL Home, pružajući jedinstven interfejs za maksimalnu pogodnost.

TCL HEMS se pridržava GDPR standarda, osiguravajući bezbednost i privatnost podataka kroz svoj dokazani TCL IoT sistem. Standardizovani pristupni protokol sistema garantuje efikasnu, doslednu i interoperabilnu komunikaciju podataka. TCL-ova integracija termo sistema u fotonaponski energetski komplet i primena IoT tehnologije za povezivanje podataka ističu se kao vodeće industrijske inovacije.

TCL Smart Home Energy Solution at IFA 2024

TCL HEMS je dizajniran ne samo da smanji troškove energije, već i da poveća energetsku nezavisnost i doprinese održivosti životne sredine. Korisnici mogu postići veću samoodrživost, smanjujući oslanjanje na mrežu i osiguravajući stabilno napajanje tokom prekida. Upotreba obnovljive energije u sistemu podržava niži karbonski otisak, usklađujući se sa globalnim ciljevima održivosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

IFA 2024: TCL otkriva svoju viziju...

Za budućnost kućnog života, TCL je predstavio seriju povezanih kućnih aparata sa svežim opcijama boje, materijala...

IFA 2024: Drugi vek inovacija

IFA 2024 (Internationale Funkausstellung) je jedan od najvažnijih sajmova potrošačke elektronike i kućnih aparata u svetu,...

TOP 5: luksuznih pametnih kućnih naprava...

Frižider za vino Ako niste znali, toplije temperature nisu dobre za vino. Lako je staviti flašu u...

IFA 2024: TCL je najavio pametne...

TCL je upravo najavio dva nova pametna telefona sa svojom NextPaper tehnologijom ekrana, koja je osmišljena...

IFA 2024: TCL NxtPaper 14 je...

TCL je na IFA sajmu proširio svoju liniju tableta sa ovom inovativnom tehnologijom ekrana. Predstavljen je...

IFA 2024: HONOR MagicPad 2 –...

HONOR MagicPad 2 se izdvaja svojim dizajnom, sa ultra-tankim kućištem debljine 5,8 mm i težinom od...

IFA 2024: Honor MagicBook Art 14

Honor MagicBook Art 14 počeo je svoju globalnu promociju na sajmu IFA u Berlinu. Ima OLED...

IFA 2024: TCL inovativne tehnologije za...

TCL Electronics, vodeći globalni igrač u svetu potrošačke elektronike i drugi po veličini TV brend na...

IFA 2024: Honor Watch 5 debituje...

Pored globalnog lansiranja svog sklopivog modela Magic V3, Honor je najavio novi pametni sat – Honor...

IFA 2024: Honor Magic V3: Tanak...

Honor Magic V3 je najtanji sklopivi telefon na tržištu. Ima veliku bateriju, SD8G3 čipset je vrhunskog...
TCL je na IFA sajmu predstavio revolucionarni sistem za upravljanje kućnom energijom (TCL HEMS). Dizajniran da redefiniše upravljanje kućnom energijom, TCL HEMS obećava pametniju, zeleniju i efikasniju budućnost za domaćinstva. Upravljanje energetskim uređajima u domaćinstvu može biti izazovno zbog nedostatka jedinstvenih sistema i lake povezivosti. TCL HEMS rešava ovaj problem integracijom ključnih energetskih i elektronskih komponenti — solarni paneli, inverteri, baterije za skladištenje energije, toplotne pumpe, punjači za električna vozila i drugi kućni aparati — u jedinstven, kohezivan sistem. Inovacija omogućava korisnicima da lako kontrolišu i nadgledaju ceo energetski ekosistem putem aplikacije TCL Home, pružajući jedinstven interfejs za maksimalnu pogodnost. TCL HEMS se pridržava GDPR standarda, osiguravajući bezbednost i privatnost podataka kroz svoj dokazani TCL IoT sistem. Standardizovani pristupni protokol sistema garantuje efikasnu, doslednu i interoperabilnu komunikaciju podataka. TCL-ova integracija termo sistema u fotonaponski energetski komplet i primena IoT tehnologije za povezivanje podataka ističu se kao vodeće industrijske inovacije.
TCL Smart Home Energy Solution at IFA 2024
TCL HEMS je dizajniran ne samo da smanji troškove energije, već i da poveća energetsku nezavisnost i doprinese održivosti životne sredine. Korisnici mogu postići veću samoodrživost, smanjujući oslanjanje na mrežu i osiguravajući stabilno napajanje tokom prekida. Upotreba obnovljive energije u sistemu podržava niži karbonski otisak, usklađujući se sa globalnim ciljevima održivosti.