Ekskluzivno predstavljen novi BMW X3 impresivnih performansi

U najsportskijem izdanju do sada, sa performansama koje ostavljaju bez daha, premijerno je predstavljen potpuno novi model BMW X3 četvrte generacije, koji donosi revolucionarne inovacije. Ovaj impresivni BMW novitet, koji je dominantan predvodnik automobila svoje klase, ekskluzivno je prikazan u The BMW Store-u (Galerija Beograd) u okviru manifestacije „Galerija automobila Srbije 2024“ powered by Mondo.

Potpuno novi BMW X3 dolazi u većim dimenzijama od svog prethodnika sa prostranijim i još komfornijim enterijerom. Moderan dizajnerski jezik definiše čitavu siluetu automobila dajući mu gracioznu i samouverenu auru. Prednji deo poseduje inovativno dizajniranu BMW masku, koja odiše modernošću, a opciono je dostupno i BMW Iconic Glow osvetljenje koje novi BMW X3 posebno izdvaja u odnosu na druge. 

BMW X3

Enterijer novog BMW X3 spaja SUV funkcionalnost sa velikim i stilizovanim prostorom omogućavajući besprekornu udobnost koja vožnju pretvara u istinsko uživanje. Luksuzan doživljaj upotpunjen je visokokvalitetnim elementima sa vrhunskom završnom obradom uz novodizajnirana sedišta koja su presvučena Econeer-om. Veganza i BMW Individual Merino kožne presvlake su dostupne kao opcija.

Novi BMW zakrivljeni ekran, BMW Interaction Bar i ručica menjača definišu izuzetno moderan i atraktivan izgled koji karakteriše aktuelni BMW dizajn usredsređen na vozača. Kvalitetni materijali, bogata standardna oprema, napredna digitalizacija i novi BMW iDrive sa QuickSelect-om zasnovan na BMW-ovom Operativnom sistemu 9 dodatno upotpunjuju vrhunski ambijent. Napredan BMW iDrive sistem unapređen je mogućnošću intuitivnog upravljanja glasovnim komandama i dodirom.

BMW X3

Potpuno novi BMW X3 nudi širok asortiman standardnih i opcionih sistema za poluautonomnu vožnju i parkiranje, dok opcioni Parking Assistant Professional omogućava kontrolu parkiranja i opštih manevara izvan automobila i to uz pomoć pametnog telefona. Pored dodatnih sistema asistencije, raznovrsna standardna specifikacija nudi mnoštvo funkcija koje povećavaju neponovljivi užitak u vožnji poput BMW ID i My BMW aplikacije koje olakšavaju personalizaciju korisničkog iskustva.

Portfolio pogonskih agregata se sastoji ne samo od efikasnih benzinskih i dizel motora, već i od plug-in hibridnog sistema najnovije generacije. Sve verzije povezane su sa osmostepenim Steptronic menjačem, uključujući ručice za menjanje brzina na volanu kao standard. Pa tako Plug-in hibridna verzija BMW X3 30e xDrive sada ima električni domet od 81–90km po WLTP ciklusu, dok BMW X3 M50 xDrive ima najsnažniji šestocilindrični redni benzinski motor koji je do sada ugrađen u M Performance model i ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi.

Potpuno novi BMW X3 premijerno je izložen u The BMW Store-u u Galeriji Beograd do 27. oktobra, a njegova cena kreće od 59.800 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Cannes Yachting Festival 2024: Svemir luksuza...

U srcu jedne od najprestižnijih marina na svetu, gde se kristalno čisto more sastaje sa prelepim...

Telefon postaje deo automobila

Mnogi vozači kažu da su zadovoljni time što mogu priključiti telefon u USB port i pokrenuti...

Canyon Endurace CFR Di2: Potpuno nova...

Novi Endurace je razvijen oko jednog ključnog razmatranja: što duže vozite bicikl, više vati možete uštedeti...

Baterije sa čvrstim elektrolitom su ovde...

Svakih nekoliko godina dolazi potencijalna tehnološka inovacija koja bi mogla promeniti industriju mobilnosti u celini. U...

Hammerhead mikro-kamper pruža baršunasti luksuz u...

Goliath G-47 je vučna kontradikcija koja spaja jednu od najotpornijih spoljašnosti sa udobnim životnim konceptom, potpuno...

Skok Olimpijskih igara u eru veštačke...

U srcu Olimpijskih igara leži duh stalne inovacije i neumorne težnje za izvrsnošću. Taj duh prevazilazi...

GoSun Solar EV Charger: Lagan solarni...

Iako je pravi električni automobil na solarni pogon možda daleko od masovne proizvodnje od strane bilo...

Gamma pantalone imaju ugrađene mehaničke zglobove,...

Ono što je započelo kao istraživački projekat u Google X postalo je uzbudljiv mobilni dodatak koji...

Audi unapređuje glasovno upravljanje u sadašnjim...

Putem Microsoft Azure OpenAI Service, Audi implementira AI chatbot ChatGPT u svoj informativno-zabavni sistem, kako bi...

TEST: Honda ZR-V – Velika sedišta...

Smešten između manjeg HR-V i većeg CR-V u liniji SUV-ova japanskog brenda, ZR-V je kao deo...
U najsportskijem izdanju do sada, sa performansama koje ostavljaju bez daha, premijerno je predstavljen potpuno novi model BMW X3 četvrte generacije, koji donosi revolucionarne inovacije. Ovaj impresivni BMW novitet, koji je dominantan predvodnik automobila svoje klase, ekskluzivno je prikazan u The BMW Store-u (Galerija Beograd) u okviru manifestacije „Galerija automobila Srbije 2024“ powered by Mondo. Potpuno novi BMW X3 dolazi u većim dimenzijama od svog prethodnika sa prostranijim i još komfornijim enterijerom. Moderan dizajnerski jezik definiše čitavu siluetu automobila dajući mu gracioznu i samouverenu auru. Prednji deo poseduje inovativno dizajniranu BMW masku, koja odiše modernošću, a opciono je dostupno i BMW Iconic Glow osvetljenje koje novi BMW X3 posebno izdvaja u odnosu na druge. 
BMW X3
Enterijer novog BMW X3 spaja SUV funkcionalnost sa velikim i stilizovanim prostorom omogućavajući besprekornu udobnost koja vožnju pretvara u istinsko uživanje. Luksuzan doživljaj upotpunjen je visokokvalitetnim elementima sa vrhunskom završnom obradom uz novodizajnirana sedišta koja su presvučena Econeer-om. Veganza i BMW Individual Merino kožne presvlake su dostupne kao opcija. Novi BMW zakrivljeni ekran, BMW Interaction Bar i ručica menjača definišu izuzetno moderan i atraktivan izgled koji karakteriše aktuelni BMW dizajn usredsređen na vozača. Kvalitetni materijali, bogata standardna oprema, napredna digitalizacija i novi BMW iDrive sa QuickSelect-om zasnovan na BMW-ovom Operativnom sistemu 9 dodatno upotpunjuju vrhunski ambijent. Napredan BMW iDrive sistem unapređen je mogućnošću intuitivnog upravljanja glasovnim komandama i dodirom.
BMW X3
Potpuno novi BMW X3 nudi širok asortiman standardnih i opcionih sistema za poluautonomnu vožnju i parkiranje, dok opcioni Parking Assistant Professional omogućava kontrolu parkiranja i opštih manevara izvan automobila i to uz pomoć pametnog telefona. Pored dodatnih sistema asistencije, raznovrsna standardna specifikacija nudi mnoštvo funkcija koje povećavaju neponovljivi užitak u vožnji poput BMW ID i My BMW aplikacije koje olakšavaju personalizaciju korisničkog iskustva. Portfolio pogonskih agregata se sastoji ne samo od efikasnih benzinskih i dizel motora, već i od plug-in hibridnog sistema najnovije generacije. Sve verzije povezane su sa osmostepenim Steptronic menjačem, uključujući ručice za menjanje brzina na volanu kao standard. Pa tako Plug-in hibridna verzija BMW X3 30e xDrive sada ima električni domet od 81–90km po WLTP ciklusu, dok BMW X3 M50 xDrive ima najsnažniji šestocilindrični redni benzinski motor koji je do sada ugrađen u M Performance model i ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi. Potpuno novi BMW X3 premijerno je izložen u The BMW Store-u u Galeriji Beograd do 27. oktobra, a njegova cena kreće od 59.800 evra.